Leveransvillkor

Info

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Observera att vissa produkter endast säljs till läkare och leg sjuksköterska. OBS! Privatpersoner kan inte beställa produkter här, denna site är endast till för kliniker och hudvårdssalonger som drivs som företag. Samtliga priser är exklusive moms.

1. Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis en arbetsdag, om beställning inkommer innan 12.00 skickas er order samma dag.

2. Bekräftelse

När vi mottagit er beställning skickar vi snarast en bekräftelse per e-post med information om er order. Det är bra om ni sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

3. Betalningsalternativ

Betalning sker per faktura som skickas via post eller per e-post med betalning 20 dagar netto från fakturadatum om ingen annan överenskommelse skett. Skulle er betalning vara försenad skickas en skriftlig påminnelse med påminnelseavgift fn 50kr till er. 

4. Frakt

Vi använder som standard postens företagspaket 16.00, vilket innebär att leverans kommer till er innan 16.00. Det går även att beställa expressleverans till 12.00 eller 09.00 mot extrakostnad.

5. Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är vi ansvariga. Ni måste dock omgående meddela vår kundservice direkt om skada uppstått eller om varan inte kommit fram. 

6. Retur

Ni måste själv bekosta returfrakt. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ert inlämningskvitto - tänk på att ni ansvarar för returförsändelse!